Verscherp de controle op uw
bedrijfsnetwerk met HPE Aruba ClearPass

HPE ARUBA CLEARPASS VERZEKERT EEN CONSISTENT & VEILIG TOEGANGSBELEID
VOOR UW VAST EN DRAADLOOS NETWERK

Netwerksecurity stond nog nooit zo hoog op de agenda. Cyberaanvallen worden geavanceerder, privacyregels steeds scherper. U dient er voor te zorgen dat bedrijfsgegevens en privacygevoelige data binnen uw interne netwerk blijven en alleen toegankelijk zijn voor vertrouwde devices of gebruikers. Wat vandaag – in het licht van Internet of Things, meer mobiliteit en BYOD – een stevige uitdaging is geworden.

Hoe bouwt u een consistente security policy uit voor zowel uw wired als uw wireless netwerk? Hoe voorkomt u dat niet-geautoriseerde apparaten toch connecteren? Met HPE Aruba ClearPass verkrijgt u een krachtige en vendoronafhankelijke Network Access Control oplossing. ClearPass geeft u diepgaand inzicht in wat er op uw volledige bedrijfsnetwerk speelt en helpt u om de toegang tot het netwerk beter te controleren en te beschermen.

KIES VOOR OPTIMALE BESCHERMING MET HPE ARUBA CLEARPASS

Meer inzicht
Krijg eenvoudig en in real-time overzicht van alle devices, controllers en switches. Perfect voor snelle troubleshooting.

Consistente security policies
Bepaal policies per gebruiker, device of locatie. Automatiseer uw toegangsbeleid en verscherp inzicht & controle.

Vendoronafhankelijk
Combineer ClearPass met beveiligings- en infrastructuur-oplossingen van meer dan 100 Aruba partners.

Eenvoudig schaalbaar
Kies voor een Network Access Control oplossing met indrukwekkende schaalbaarheid.

Snelle on-boarding
Garandeer snelle en veilige on-boarding van BYOD- of IoT-apparaten, nieuwe gebruikers en bezoekers.

HOE CLEARPASS HET VERSCHIL MAAKT

  • Geen kans op vendor lock-in. ClearPass werkt met open standaarden.
  • Perfecte ondersteuning voor multivendor-netwerken: HPE Aruba, Cisco, Juniper Networks en meer.
  • Talrijke authenticatiemogelijkheden in multivendor-omgevingen, zoals 802.1X, non-AAA, Captive Portal, WebAuth en MAC-auth.
  • Zeer goede schaalbaarheid bij grote implementaties.
  • Eenvoudig en snel inzetbaar op multi-sites.
  • Professionele en volledig aanpasbare gastmodule voor snelle en altijd veilige on-boarding.
  • Eenvoudig te versterken met andere Aruba oplossingen, zoals de easy-to-use beheerstool Airwave.

BENIEUWD NAAR MEER?

AXI STAAT ALS HPE ARUBA PARTNER GARANT
VOOR STERKE NETWERKSERVICES

Als business-driven IT partner en gespecialiseerde system integrator, is AXI actief in België en Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van bekabelde en draadloze netwerken. Vertrouw op onze doorgedreven expertise voor de vlotte en veilige connectie van mobile devices en de facilitering van BYOD- en IoT-apparaten. Samen houden we uw bedrijfsnetwerk veilig.

ONZE PORTFOLIO AAN NETWERK SERVICES

NETWERK CONSULTANCY SERVICES

Samen met u werken onze consultants een roadmap uit waarin uw functionele en technische wensen als uitgangspunt worden genomen. Centraal staat de inrichting van een toekomstgerichte oplossing die perfect aansluit op de uitdagingen van uw organisatie.

NETWERK CHECK

Hoe kunt u uw bedrijfsnetwerk optimaliseren? Onze experts brengen uw bekabelde en draadloze netwerk in kaart en verzamelen hun aanbevelingen in een uitgebreid rapport. Dat doen we aan de hand van een topologie analyse, LAN analyse, router/firewall analyse en een wifi analyse.

WIRELESS SITE SURVEY

Een succesvolle implementatie van een WiFi-netwerk begint met een kwalitatief design en een goede WLAN-planning. Wij meten hoeveel access points en controllers u nodig heeft voor een volledige dekking en bepalen wat de beste plaatsen zijn om ze te installeren. Zo garanderen wij een optimale wireless werking met hoge prestaties.

IMPLEMENTATIE EN REALISATIE

Reken op onze hoogopgeleide specialisten voor de realisatie en het management van uw netwerkproject. Wij verzorgen de installatie, configuratie, implementatie en functionele testen van uw nieuwe oplossing. Dat gebeurt op projectbasis tegen een vaste prijs.

GEBOUWBEKABELING

Een belangrijke schakel van een goed presterend netwerk is uw databekabeling. AXI slaat daarom de handen in elkaar met ervaren partners die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, aanleggen en certificeren van koper- en glasvezelverbindingen.

MISSION CRITICAL SUPPORT VOOR HPE ARUBA

We zetten stevig in op trainingen, reporting en 24/7 professionele ondersteuning om perfect aan uw bedrijfsnoden te kunnen beantwoorden. Als HPE Aruba expert bieden wij service level agreements met ijzersterke garanties op het vlak van coverage, response en restoration times.

HOE DE AXI NETWERK SERVICES HET VERSCHIL MAKEN

Als HPE Aruba Networking partner hebben we talrijke zorginstellingen, retailers en bedrijven voorzien van HPE Aruba ClearPass om hun volledige netwerk optimaal te beveiligen. In de gids ‘Verscherp de controle op uw bedrijfsnetwerk’ maakt u uitgebreid kennis met onze netwerk services en de voordelen voor uw organisatie.

WAAROM CASA KOOS VOOR HPE ARUBA CLEARPASS

AXI heeft CASA begeleid bij de overstap naar een high performance netwerk dat een veilige toegang biedt aan meer dan 200 CASA shops, het hoofdkantoor en de distributiecentra. Met de geïmplementeerde HPE Aruba ClearPass oplossing is CASA er in geslaagd om een veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk te verlenen aan alle CASA personeelsleden, guest users, BYOD, robots, geautomatiseerde autonome trucks en lastdragers en IoT toestellen.

WILT U NOG MEER GRIP OP UW BEDRIJFSNETWERK?

Elke samenwerking begint voor ons met een goed gesprek. Onze experts luisteren naar wat u écht nodig heeft en vertalen uw functionele en technische wensen naar een netwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw organisatie.

Neem contact op met onze experts voor professioneel advies en oplossingen op maat. Onze experts luisteren naar wat u écht nodig heeft en vertalen uw functionele en technische wensen naar een netwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw organisatie.

www.axi.be – info@axi.be – Tel. 00 32 3 860 40 00 www.axi.nl – info@axi.nl – Tel. 00 31 76 572 55 00

NEEM CONTACT OP

Privacy Statement